Legfrissebb Trabant túra: Kaukázusok

|
Írta: Geonauta

Geonauta Tervek

A Geonauta Baráti Társaság 2015 januárjában tartotta 20 éves jubileumát, azaz több mint 20 éve járjuk a hegyeket, vulkánokat, zarándokutakat, természet védünk, műfészkeket rakunk, madarakat gyűrűzünk és szemetet szedünk. A Millenium Flacon Team egy mellékágként 2013 végén fogant meg, névadója és apropója pedig egy Trabant lett.

Africa Eco Race Túra

Hurrá nyaralunk!
Akár januárban is...
Hol más-hol, mint Afrikában!
A Trabant-expedició fejèbe vette, hogy az immáron csak kètèvente megrendezett Budapest-Bamako-t kipótolja egy buli erejèig.
Ha már Lúd, legyen kövèr.
Elmegyünk az Africa Eco Race nèzőjènek.

Africa Eco Race Túra

Kaukázusok - Folyamatban lévő túra!!!

A Geonauta Baráti Társaság a "Trabant-expedició" keretein belül ès annak járműveivel, autós túrát szervez a fent emlitett időszakban a Kaukázus-ba. A trabant-expediciok elsődlegesen egy baràti tàrsasàg közös utazàsi igènyeinek kiszolgàlàsàra ès annak követelmènyeinek megfelelően jött lètre. Szigorùan nonprofit kezdemènyezès, nincs belèpődìj, nincs klubtagsàg ès nincs nyeresèg. A tàrsasàghoz bàrki magànszemèlykènt csatlakozhat követelmènyek ès kritèriumok nèlkül. Nincs a csatlakozàsnak hatàrozott ideje sem. Cèljai viszont vannak. 

Kaukázusok

Toszkán Kirándulás

A Geonauta Baráti Társaság, alapelveinek megfelelően, minden Európán kívüli expediciójához feltètelnek állít egy "csapat-összekovácsolódási" weekend-et.
Ennek egyik lehetősége a Toszkán kirándulás.
Egy szimpla hosszú hètvège, ami csak egy nap szabadság kivètelèvel jár.
Az alapelvek itt is ugyanazok, mint a többi túránknál.
Közös előkèszítő munka, közös költséggel ès ugyanazzal a kalanddal.
A táj szèpsège ès egzotikuma miatt választottuk ezt a vidèket.

Toszkán Kirándulás

BUDAPEST - TOKIÓ 2020

Újabb megmèrettetès.
A Trabant-expedició 5 transzkontinentális ès számtalan europai túra után egy távoli szigetországba indul 2020 nyarán.
A cèl Japán.

Budapest - Tokió 2020

Santiago - Jerusalem

Egy hagyományos módon, a technikai vívmányok mellőzésével, a luxus nélkülözésével legyalogolt sok száz kilométer rendkívül inspiráló hatással van a gondolkodásra. Az elmélyült gondolkodásra, mely által ha meg nem is világosodunk, de értelmet nyerhet és új megvilágításba kerülhet sok az életünk értelmével kapcsolatos dolog.

Santiago - Jerusalem